Usein kysytyt kysymykset

Miten palvelu alkaa?

Palvelu alkaa yhteydenotolla toimistollemme joko puhelimitse, sähköpostitse, yhteydenottolomakkeella tai chat-palvelumme kautta. Yhteydenoton jälkeen sovitaan maksuton palvelunarviokäynti, jonka aikana syntyy suunnitelma toivotunlaisesta palvelukokonaisuudesta. Käynnillä tehdään kirjallinen palvelusopimus sekä kirjallinen hoito- ja palvelusuunnitelma. Samoin sovitaan, autammeko me mahdollisen kotitalousvähennyksen hakemisessa. Palvelu alkaa sovittuna päivänä sovittuun aikaan Teille valitun hoivatyöntekijän toimesta.

Missä alueilla toimitte?

Vuonna 2022 toimimme Tampereella ja sen lähikunnissa. Toimintamme kasvaa ja kehittyy ja uusia paikkakuntia lisätään tulevaisuudessa Ota yhteyttä -sivulle.

Onko palvelunne arvonlisäverotonta?

Kyllä, palvelumme on arvonlisäverotonta. Tarjoamme kotihoidon tukipalveluita ikäihmisille sekä vammaisille henkilöille. Tilanteessa, jossa asiakkaamme toimintakyky on iän tai sairauden vuoksi heikentynyt, on hän oikeutettu arvonlisäverottomaan palveluun. Tilanne arvioidaan maksuttomalla palvelunarviokäynnillä.

Saako palveluistanne kotitalousvähennystä?

Palvelumme on kokonaisuudessaan kotitalousvähennykseen oikeuttavaa työtä. Autamme maksutta asiakkaitamme kotitalousvähennyksen hakemisessa.

Onko työntekijöillänne hoitoalan koulutus?

Meillä työskentelee sekä koulutettuja hoitajia että hoivatyöntekijöitä, jotka ovat käyneet läpi oman koulutus- ja valmennusohjelmamme. Näin ollen meille voi hyvin hakea töihin myös henkilö, jolla on kiinnostusta ihmisläheiseen työhön mutta ei hoitoalan koulutusta.

Miten voin hakea teille töihin?

Olemme jatkuvasti kiinnostuneita uusista potentiaalisista työntekijöistä. Voit jättää yhteystietosi chat-palvelumme tai yhteydenottolomakkeemme kautta tai olla suoraan yhteydessä toimistoomme puhelimitse tai sähköpostilla.

Millaista työtä teillä on tarjolla?

Koulutustaustastasi ja kiinnostuksesi kohteista riippuen meillä on tarjolla monenlaisia työtehtäviä. Saat omia vakituisia asiakkaita tai halutessasi voit toimia keikkalaisena. Työ sisältää avustamista päivittäisissä toimissa kuten pukeutumisessa, peseytymisessä ja ruokailussa, lääkkeiden oton ja voinnin seurantaa, kaupassa käyntiä ja asiointiapua, ruuanlaittoa, siivousta, pyykinpesua, seuranpitoa, ystäväpalvelua, ulkoiluapua sekä muistisairaan avustamista.

Mitä palvelu maksaa?

Palvelumme hinta on tuntiperusteinen ja kokonaishinta kuukaudessa riippuu palvelun määrästä. Palvelukokonaisuus suunnitellaan aina yksilöllisesti asiakkaan toiveet huomioiden. Ajantasaisen hinnaston löydät täältä. Palvelumme on kotitalousvähennykseen oikeuttavaa työtä.

Käykö teillä palveluseteli?

Meillä käyvät maksuvälineenä erilaiset palvelusetelit. Olemme esimerkiksi palveluntuottajana Omaishoidon vapaa -palvelussa. Selvittääksenne, käykö Teidän palvelusetelinne maksuvälineenä meillä, olkaa suoraan yhteydessä toimistomme palvelutiimiin.

Peritäänkö asiakkaalta matkakuluja?

Toiminta-alueellamme ja kaupunkialueella hintaan ei lisätä matkakuluja. Mikäli asiakas asuu taajaman ulkopuolella tai pitkien etäisyyksien päässä, neuvotellaan matkakorvauksista erikseen.

Saako teiltä apua myös iltaisin ja viikonloppuisin?

Tarjoamme apua kaikkina viikonpäivinä ja vuoden jokaisena päivänä. Palvelemme myös iltaisin ja vuorokauden ympäri.

Tarjoatteko siivousapua?

Autamme asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti kaikissa kodin töissä, kuten ylläpitosiivouksissa, kaappien ja tavaroiden järjestelyissä sekä ikkunoiden pesuissa.

Saako teiltä apua muistisairaalle?

Meillä on vankka kokemus muistisairaiden hoidosta ja tähän tarkoitukseen olemme kehittäneet oman Muistihoiva® -palvelun. Muistihoiva® -palvelun tavoitteena on mahdollistaa muistisairaan turvallinen, mielekäs ja onnellinen elämä omassa kodissa. Lue lisää Muistihoiva® -palvelusta täältä.

Tarjoatteko apua myös palvelutaloon tai hoivakotiin?

Meiltä saa palvelua myös hoivakotiin tai palvelutaloon ja asiakas on tällöin yleensä oikeutettu myös kotitalousvähennykseen. Suosituimpia palvelujamme hoivakotiin tai palvelutaloon ovat ulkoiluapu ja ystäväpalvelu.