Meistä

VIVO Hoiva on keskittynyt perustamisvuodestaan 2013 tuottamaan luotettavaa ja laadukasta hoivapalvelua silloin, kun asiakas sitä tarvitsee.

VIVO on musiikkitermi, joka tarkoittaa eloisasti.
Se kuvastaa meitä ja sitä, millaista ikääntyminen voi parhaimmillaan olla.

Elina Salonen, yrittäjä ja toimitusjohtaja

VIVO Hoivan tarina

 

VIVO Hoiva on syntynyt, koska perustaja-yrittäjämme Elina Salonen halusi tarjota ikäihmisille erityisen laadukasta hoivapalvelua ja siten mahdollistaa asiakkaiden onnellisen, turvallisen ja mielekkään asumisen omassa kodissa. Olemme tuottaneet koti- ja hoivapalveluita Pirkanmaan alueella jo vuodesta 2013 ja vuonna 2022 aloittaneet laajentumisen uusille paikkakunnille Suomessa.

Elina on koulutukseltaan fysioterapeutti sekä terveystieteiden maisteri. Hänellä on myös muistihoitajan tutkinto. Elinan vahvuutena ovat gerontologinen osaaminen sekä ymmärrys kotona asumisen moninaisista haasteista. Näiden lisäksi tinkimättömyys palvelun laadusta on toimintaa ohjaava arvo.

VIVO hoiva, kiireettömien kotikäyntien puolesta.

Oma äitini toimi muistisairaan isäni omaishoitajana ja olen päässyt seuraamaan läheltä kotona asumisen ja omaishoitajuuden haasteita, iloja ja kokonaisvaltaisuutta.

Haluamme olla iäkkäälle henkilölle ja hänen lähipiirilleen luotettava ja läheinen kumppani, jonka puoleen on helppo kääntyä. Meillä on vahva halu sekä hyvät resurssit muokata palvelun sisältöä ja laajuutta hyvin yksilöllisesti.