Lapsiperheiden kotipalvelut

Tarjoamme apua ja tukea arkeen ja vanhemmuuteen tarpeenne mukaan. Lapsiperheiden kotipalvelu voi olla esimerkiksi lastenhoitoa vanhemman asioinnin tai muun menon ajaksi, saattamista päiväkotiin tai kouluun, apua vanhemman sairauden vuoksi, ulkoilua lapsen kanssa vanhemman hengähdyshetken tarjoamiseksi sekä tukea arjessa pärjäämiseen. Palvelun tarkemmat sisällöt sovitaan aina erikseen perheen kanssa sen mukaan, mikä parhaiten helpottaa kunkin perheen tilannetta. Tavoitteena on perheen tukeminen päivittäisen elämän toiminnoista selviämisessä sekä vanhemman toimintakyvyn ja jaksamisen ylläpitäminen.

Lapsiperheiden kotipalvelua voit tilata suoraan meiltä yksityisesti tai kotikuntasi sosiaalipalvelujen kautta, jolloin palvelu on sinulle maksutonta tai maksat vain omavastuuosuuden. Lapsiperheiden kotipalvelua tuotamme tällä hetkellä Helsingin, Lahden ja Riihimäen seuduilla.

Meillä on kokemusta myös perheistä, joissa on pitkäaikaissairaita, vammaisia tai erityislapsia. Lue lisää vammaisille suunnatuista palveluistamme täältä.

Ota meihin yhteyttä

joko soittamalla, sähköpostilla tai käyttämällä ohessa olevaa yhteydenottolomaketta. Olemme Sinuun yhteydessä mahdollisimman pikaisesti.