Ystäväpalvelu ja ulkoiluapu

Yhdessä on mukavampaa! Ystäväpalvelun ydin on yhdessä tekemisessä ja siinä tärkeintä ovat osallisuus, sosiaalisuus ja kiireetön kohtaaminen. Ystäväpalvelun sisältö muodostuu omanlaisekseen asiakkaan toiveiden sekä yhteisten keskustelujen ja ideoiden myötä. Se voi olla vaikkapa:

yhteisiä kävelylenkkejä

harrastukseen osallistumista

keskusteluja

pelejä

valokuvien katselua

leipomista

ruuanlaittoa

puutarhan hoitoa

näyttelyssä tai teatterissa käymistä

fysioterapeutin ohjaamien kotijumppaliikkeiden tekemistä

Valikoimme jokaiselle asiakkaalle oman tutun hoivatyöntekijän, jonka kanssa on mahdollista jatkaa siitä, mihin edellisellä kerralla jäätiin. Tuttuus lisää myös turvallisuuden tunnetta sekä yhdessäolon mielekkyyttä.

Iän karttuessa elimistön ikääntymismuutokset, erilaiset sairaudet sekä aiempaa vähäisempi aktiivisuus heikentävät toimintakykyä. Toisaalta tiedetään, että liikunnalla, hyvällä ravitsemuksella ja sosiaalisella aktiivisuudella voidaan ylläpitää toimintakykyä iäkkäänäkin.

Kannustamme asiakkaitamme yhdistämään ystäväpalveluun ulkoilun ja fyysisen aktiivisuuden aina, kun se suinkin on mahdollista. Tällöin hoidetaan sekä kehoa että mieltä.

Ota meihin yhteyttä

joko soittamalla, sähköpostilla tai käyttämällä ohessa olevaa yhteydenottolomaketta. Olemme Sinuun yhteydessä mahdollisimman pikaisesti.